עוגה בחושה במילוי פרג וצימוקים

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 100 גרם חמאה רכה
  • ½ כוס שמן
  • ½ 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים
  • 2 כפות תמצית וניל
  • גרדת תפוז (מתפוז 1)
  • מיץ תפוזים (מתפוז אחד)
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 3 כוסות קמח

למילוי:

  • 1 כוס חלב
  • ½ כוס דבש
  • 100 גרם צימוקים
  • 250 גרם פרג טחון
  • 1 כף תמצית רום
  • 25 גרם חמאה

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים והסוכר, להוסיף את כל שאר המרכיבים מלבד הקמח ואבקת האפייה.
להקציף כדקה.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה ולערבב מעט עד לקבלת תערובת אחידה.
לצקת ל-2 תבניות אינגלישקייק משומנות ומקומחות.
להכניס את מילוי הפרג לשק זילוף עם פיה של כ-2 ס"מ ולזלוף לאורך הבצק שעל התבנית כך שייוצר מעין גליל של מילוי לאורך העוגה.
בזמן הזילוף ללחוץ מעט כך שהמילוי יכנס מעט לתוך הבצק .
לאפות את העוגות בתנור חם שחום של 170 מעלות עד להזהבה (ניתן לבדוק ע"י החדרת קיסם מהצד ולראות שהוא יוצא יבש).

למילוי:
להכניס את כל חומרי המילוי לסיר ולבשל לאחר הרציחה כ-10 דקות על אש נמוכה כשכל הזמן יש לבחוש את התערובת.
לקרר היטב ולהכניס לשק זילוף עם פיה של כ-2 ס"מ.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים