רוסטביף מבשר אנטריקוט

קודם תראו איך זה נראה, אחרי זה נדבר 😉

מצרכים:

  • 1 נתח אנטריקוט מיושן ומשויש במשקל של 3.5 ק"ג
  • 3 כפות חרדל
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 10 שיני שום קצוץ גס

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים (למעט הבשר)
למשוח את הבשר בתערובת ולהשהות כיום במקרר עטוף בניילון נצמד.
להכניס לתנור לחום של 220 מעלות לחצי שעה, להנמיך ל-180 מעלות ולצלות עוד כ-40 דקות.
לפני החיתוך – להמתין 10 דקות לאחר סיום הצלייה ולחתוך לפרוסות דקות.

שתפו את זה עם חברים

Facebook
WhatsApp
Twitter
טמפלט כללי לעמודים
טמפלט כללי לעמודים

לייעוץ או שאלות לחצו על הכפתור

שף פרטי - ההתמחויות שלנו

שף פרטי לכל אירוע, שף פרטי עד הבית, שף פרטי לאירועים קטנים